Predia Cart 36 | Tot 14.0 inch HICT2107701

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Algemeen

De Predia Cart 36 opbergoplossing is ideaal voor scholen en bedrijven die met veel mobiele devices werken. In de Predia Cart kun je maximaal 36 devices tot 14 inch veilig samen opbergen, opladen en vervoeren. Zo zijn alle devices elke dag klaar voor gebruik. Met de Predia Cart 36 hoef je geen aparte voorzieningen te treffen, omdat deze kan worden aangesloten op een normaal stopcontact.

Voor de veiligheid heeft de kar afgeronde en verstevigde hoeken en geïntegreerde handgrepen. Een intelligent computergestuurde centrale stroomvoorziening en de stopcontacten zorgen ervoor dat alle apparaten veilig worden opgeladen. Twee active ventilatoren zorgen tijdens het laden voor continue koeling.

 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder