Acer TravelMate B118 | Pentium | SSD | Touchscreen HICT2004887

Actie | Van €419,- voor €399,- | Op is op
Algemeen

De Acer TravelMate B118 is een Windows laptop die gebruikt kan worden als notebook of tablet. Het 11.6" touchscreen kan eenvoudig 360 graden gedraaid worden waardoor deze in een handomdraai als tablet gebruikt kan worden. De B1 beschikt over een Intel Pentium N4200 processor, 4 GB RAM geheugen en 128 GB SSD snelle opslag. De computer is zeer geschikt voor gebruik door leerlingen.

Garantie
Op het product zit 2 jaar Pick up and return garantie. Dit betekent dat wij het product kosteloos ophalen voor service. De garantie voor dit product is uit te breiden.
 
Aanvullende informatie
Dit systeem is te beheren met Deklas.nu en de MOO Devicebeheer modules Traditioneel en Intune.

 

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder