NoteCart 24 Classic | Tot 15.6 inch HICT1748512

Algemeen

Met de NoteCart 24 Classic kunt u de laptops op school veilig opbergen. De laptopkar beschikt over 24 vaste schappen met gesegmenteerde stroomvoorziening voor het opladen. De veiligheidsdeur is afsluitbaar en de stroomvoorziening is tegen overspanning beveiligd. De krachtige ventilator zorgt ervoor dat uw notebooks niet verhitten tijdens het opladen.

Door de 2 pushbars en zwenkwielen kunt u de NoteCart gemakkelijk te verplaatsen binnen het schoolgebouw.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Aan de slag met stop motion video

Geschreven op maandag 20 november 2017

Zo superstrak als de video's van Aardman Studio, dat gaat lastig worden. Maar kinderen kunnen heel goed uit de voeten met stop motion technieken om filmpjes te maken. In dit artikel vertellen we u wat de belangrijkste punten zijn om rekening mee te houden zodat u deze boeiende werkvorm morgen al in kunt zetten.
Lees verder

Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

Wilt u het maximale halen uit Chromebooks? Download dan onze spiekbrief voor handige tips in één oogopslag.
Lees verder

G Suite for Education: een elftal mogelijkheden

Geschreven op maandag 18 september 2017

Hebben uw leerlingen en leerkrachten al toegang tot G Suite for Education, de gratis digitale gereedschapskist van Google? Met deze apps, die volledig zijn gebouwd voor samenwerken en interactie, zijn scholen in staat dingen te bereiken die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren. Vandaag bekijken we een aantal mogelijke toepassingen van de verschillende apps binnen G Suite for Education.
Lees verder