ACTIE: Speedy Rhino | Beleduc HEY18013

Algemeen

Deze loopfiets Speedy Rhino van Beleduc vergezelt het kind op al zijn excursies. De loopfiets heeft de volgende afmetingen: 58 x 33 x 38cm (l x b x h) en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

U krijgt geleverd: Een ongemonteerd houten loopfiets.

 



Details

Met deze loopfiets worden de basale motorische vaardigheden op een speelse manier ondersteund en getraind. Deze loopfiets voor de allerkleinsten is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

In het kort:

  • houten loopfiets
  • bevordert de motorische vaardigheden
  • vanaf 1 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder

Spelen met ballen, parachutes of balanceerringen, maar dan anders!

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Op zoek naar leuke spelactiviteiten voor in de opvang of voor in de gymzaal? Matthijs Jansen van De Spelles is met onze materialen aan de slag gegaan en heeft een aantal leuke spelsuggesties bedacht die net even anders zijn dan we gewend zijn. Benieuwd naar zijn spelsuggesties?
Lees verder