Kruk Hokki | Zithoogte 31 cm | Donkerblauw 91200248

Let op: dit betreft een actieartikel waarvoor geldt: OP=OP
Algemeen

Kruk van stabiel, slijtvast en extreem krasvast polyproplyleen, volledig recyclebaar. Zitting bekleed met een zacht kunststofschuim. Vloerplaat van thermoplastische kunststof. Breedte zitting 34,5 cm.
Zithoogte 31 cm, kleur donkerblauw.Details

De Hokki maakt dankzij de afgeronde zit- en steunvlakken gecontroleerd vrij bewegen mogelijk. Eenvoudig te dragen dankzij vastpakken bij de ergonomisch vormgegeven, golfvormige rand van het zitvlak, die ook wegrollen voorkomt.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Oog voor detail | Meubilairspecial voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Succesvol inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Verrassende, innovatieve of juist old school oplossingen kunnen uw inrichting een flinke boost geven. Ontdek hoe minimale aanpassingen en details in bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze, verlichting en wandbekleding heel wat kunnen doen met een ruimte met deze voorbeelden uit onze nieuwste meubilairspecial.
Lees verder

Uitbreiding assortiment: ruim 13.000 nieuwe producten!

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

We hebben ons aanbod materialen voor techniek, handvaardigheid, tekenen, CKV en beeldende vorming onder de loep genomen en flink uitgebreid. We voegden ruim 12.000 nieuwe vakgereedschappen en 1.500 nieuwe creatieve materialen toe. Ook nieuw: de STEAM-productlijn.
Lees verder