Lichtemmer 722068

Algemeen

Lichtemmer t.b.v. de Lichtkoepel (722.059).

Dankzij de lichtemmer kunnen kinderen zich op een rustige en ontspannende manier bezig houden met het schilderen in zand, niet alleen in het donkere seizoen. Door allerlei vormen en doorschijnende speeltjes op het licht te plaatsen, waardoor de kleur verandert, zijn er fantastische afbeeldingen zijn gemaakt. Het geeft de perfecte sfeer om spannende verhalen te vertellen. Het schilderen in zand met vingers, borstels en paletmessen bevordert fijne motorische vaardigheden, evenals de concentratie. De rand rondom de poot zorgt ervoor dat alles op het verlichte gebied blijft. Door middel van de afstandsbediening kunnen individuele kleuren en de automatische kleurverandering gemakkelijk worden aangepast. De lichtgevende emmer is eenvoudig verbonden met een stopcontact met de voedingskabel, die 180 cm lang is en is uitgerust met een 12 volt transformator. Energiebesparend led licht. Vermogen: 14,4 watt. Materiaal: multiplex basis met acryl schijf. Maten: Ø 47 cm, 15 cm hoog, gewicht: 2 kg.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder