Lichtbank | Eén element 722052

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Algemeen

Lichtbank bestaande uit één element. De gebogen, gloeiende elementen kunnen in verschillende vormen neergezet worden: in een cirkel, halve cirkel of als slang. De elementen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden: bijvoorbeeld om op te zitten tijdens een kringgesprek, om overheen te lopen of om te gebruiken als balanceerelement, etc. Geschikt voor binnen en buiten, mits het droog is. Als de elementen in een cirkel staan kan het ook gebruikt worden als ballenbak, hiervoor zijn 6 elementen nodig. De witte elementen hebben twee LED-verlichtingen binnenin die apart kunnen worden geschakeld. Inclusief stopcontact en afstandsbediening. Formaat: 120 x 50 x 40 cm (l x b x h).

 

 

 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Oog voor detail | Meubilairspecial voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Succesvol inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Verrassende, innovatieve of juist old school oplossingen kunnen uw inrichting een flinke boost geven. Ontdek hoe minimale aanpassingen en details in bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze, verlichting en wandbekleding heel wat kunnen doen met een ruimte met deze voorbeelden uit onze nieuwste meubilairspecial.
Lees verder

Uitbreiding assortiment: ruim 13.000 nieuwe producten!

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

We hebben ons aanbod materialen voor techniek, handvaardigheid, tekenen, CKV en beeldende vorming onder de loep genomen en flink uitgebreid. We voegden ruim 12.000 nieuwe vakgereedschappen en 1.500 nieuwe creatieve materialen toe. Ook nieuw: de STEAM-productlijn.
Lees verder