Uitrolbeveiliging | Kids-F | Losse hoes | 11-50 stuks 701555

Algemeen

Losse hoes t.b.v. uitrolbeveiliging Kids-F.Details

Is het bij u ook wel eens gebeurd dat er per ongeluk een bed open bleef staan met een kind er in, met alle gevaren van dien? Kids-F heeft voor dit moment van onachtzaamheid een uitrolbeveiliging ontwikkeld. De uitrolbeveiliging is geschikt voor kinderen tot maximaal 15 maanden.
Bij het in bed leggen drukt u met uw onderarm eenvoudig de badstof hoes naar beneden en zo gauw u uw handen omhoog beweegt veert het badstof vangnet weer omhoog.
Het product bestaat uit de houder die vast in het bed gemonteerd wordt en een badstof hoes welke ook los verkrijgbaar is, zodat hij regelmatig gewassen kan worden.
De houder mag NIET zonder hoes gebruikt worden.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Oog voor detail | Meubilairspecial voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Succesvol inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Verrassende, innovatieve of juist old school oplossingen kunnen uw inrichting een flinke boost geven. Ontdek hoe minimale aanpassingen en details in bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze, verlichting en wandbekleding heel wat kunnen doen met een ruimte met deze voorbeelden uit onze nieuwste meubilairspecial.
Lees verder

Uitbreiding assortiment: ruim 13.000 nieuwe producten!

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

We hebben ons aanbod materialen voor techniek, handvaardigheid, tekenen, CKV en beeldende vorming onder de loep genomen en flink uitgebreid. We voegden ruim 12.000 nieuwe vakgereedschappen en 1.500 nieuwe creatieve materialen toe. Ook nieuw: de STEAM-productlijn.
Lees verder