Cuboro Cugolino | Knikkerbaan | Startset 681392

Algemeen

Startset van de grote houten knikkerbaan Cuboro Cugolino.
Deze set bestaat uit:

  • 17 onbehandelde beukenhouten kubusblokken met verschillende functies
  • 6 knikkers

De knikkerbaan Cuboro Cugolino is een combinatie van speels experimenteren, intuitief vormgeven en vooruitdenkend plannen.Details

De Cuboro Cugolino Startset is de ideale kennismaking in de fascinerende wereld van Cuboro. Met stabiele knikkerbaandelen en bouwelementen ontstaan grappige bouwwerken en de eerste eenvoudige knikkerbaan-circuits. De instap voor kinderen vanaf 3 jaar en een spannende uitbreiding op het Cuboro-systeem. Ook ervaren Cuboro-spelers beleven gegarandeerd veel plezier met deze set, omdat deze veel nieuwe elementen biedt. Zo worden er nog mooiere constructies ontworpen!

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Cuboro Cugolino
De knikkerbaan is een combinatie van speels experimenteren, intuitief vormgeven en vooruitdenkend plannen. Een modulair systeem van massieve houten kubussen met een riblengte van 5 cm.
681181
Cuboro Cugolino | Knikkerbaan | Basisset
681392
Cuboro Cugolino | Knikkerbaan | Startset

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder