Rekenvlinder | Toepassen met procenten (in 5-voud) 658371

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Werkboek Toepassen met procenten van Rekenvlinder. Wordt geleverd per 5. Rekenvaardigheidsniveau is 1F (Cito III/C). De volgende leerstappen zitten hierin opgenomen:

1. Het rekenen met procenten in staafgrafieken, cirkelgrafieken en lijngrafieken
2. Het uitrekenen met winst, groei en toename
3. Het rekenen met btw-percentages en rentepercentages
4. Het rekenen met percentagen die groter zijn dan 100%
5. Het uitrekenen van winst, groei en toename (cumulatief)
6. Het logisch nadenken over toepassingen met procentenDetails

Rekenvlinder is extra oefenmateriaal voor leerlingen die specifiek moeite hebben met bijvoorbeeld breuken, procenten, tijd, verhoudingen en decimale getallen. De leerstappen in Rekenvlinder helpen de leerlingen veilig en zelfsturend door de oefenstof, zoals die in de gangbare rekenmethoden voorkomt. Rekenvlinder is ook bedoeld voor leerlingen die langzamer leren dan het tempo van de klassikale methode en voor leerlingen die leerstijlen hebben die afwijken van de aanpak in de methode. Rekenvaardigheidsniveau is 1F (Cito III/C). Oefeningen op een nog lager niveau, dan kan Rekenkikker worden ingezet.

 

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder