Blokboek Natuur | Groep 6 | 5-voud

611390
Blokboek Natuur | Groep 6 | 5-voud


Blokboek natuur voor groep 6. Wordt geleverd per 5. De dieren die dicht bij huis leven, zoals mussen, vlinders, bijen en lieveheersbeestjes, worden onder de loep genomen. Het menselijk lichaam wordt nader bekeken, inclusief de bijbehorende gevaren, zoals bacteriën en luizen.

Het kind krijgt tevens hapklare informatie over onderwerpen zoals lucht, licht en water; de waterwereld krijgt ook een eerste verkenning. Net zoals in alle andere delen, bevat Blokboek Natuur 6 aan het eind van het boek enkele invuloefeningen, om te toetsen of de teksten door het kind zijn onthouden.






De blokboeken natuur behandelen een grote verscheidenheid aan onderwerpen uit de natuur en natuurkunde en leggen daarmee een basis voor een onderzoekende houding en een besef van zorg voor het leven op aarde. Op de linkerpagina's staan informatieve teksten, foto's en illustraties. Op de rechterpagina's staan eenvoudige vragen en opdrachten.

Geschikt voor zelfstandig werken of klassikaal gebruik. Vergeleken met de vorige versie bevat deze editie nieuwe beelden, de infoteksten zijn nauwelijks gewijzigd.


EAN-code9789060523513
UitgeverijKinheim
SerieBlokboek Natuur
TypenaamProjectboek
ProducttypeWerkboek