Magic Phonics | Engelse versie van Kiene Klanken 523404

Algemeen

Kiene Klanken, nu in de Engelse versie!

Heeft u al een interactieve set houten stempels staan op school en wilt u deze vooruitstrevende manier van oefenen met letters, klanken en woorden nu ook in uw Engelse les inzetten? Of heeft u Kiene Klanken nog niet ervaren maar wilt u bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier met anderstalige kinderen werken aan klanken, letters en woorden? Dan is Magic Phonics een fantastische tool!

Inhoud:

  • 49 klankstempels
  • gratis app
  • 18 uur Engelse les
  • 150 woorden om mee te werken

Kiene klanken is ontwikkeld in samenwerking met Marbotic, onze innovatiepartner voor onderwijs.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder

Kinderen stappen zelfverzekerd de wereld in met Naut, Meander & Brandaan

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Om de wereld te begrijpen hebben kinderen kennis nodig van aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek. Maar aan kennis alleen hebben ze niet genoeg. Ook het beheersen van 21e eeuwse vaardigheden is in de wereld van nu essentieel. Naut Meander Brandaan integreert kennis én vaardigheden op een unieke manier, zodat kinderen optimaal op de toekomst zijn voorbereid.
Lees verder