Magic Phonics | Engelse versie van Kiene Klanken 523404

Wegens succes nog slechts enkele sets beschikbaar.
Algemeen

Kiene Klanken, nu in de Engelse versie!

Heeft u al een interactieve set houten stempels staan op school en wilt u deze vooruitstrevende manier van oefenen met letters, klanken en woorden nu ook in uw Engelse les inzetten? Of heeft u Kiene Klanken nog niet ervaren maar wilt u bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier met anderstalige kinderen werken aan klanken, letters en woorden? Dan is Magic Phonics een fantastische tool!

Inhoud:

  • 49 klankstempels
  • gratis app
  • 18 uur Engelse les
  • 150 woorden om mee te werken

Kiene klanken is ontwikkeld in samenwerking met Marbotic, onze innovatiepartner voor onderwijs.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Onderzoekend leren in het basisonderwijs

Geschreven op dinsdag 17 april 2018

Wilt u uw leerlingen uitdagen om met onderzoekend leren aan de slag te gaan? De Heutink Academie heeft een gloednieuwe e-learningcursus ‘Onderzoekend leren in het basisonderwijs’ gelanceerd. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden. In dit artikel geven we vast drie tips om gelijk aan de slag te gaan.
Lees verder

In levende lijve | Nieuwe uitdagingen van Ontdek Het Zelf

Geschreven op woensdag 4 april 2018

Als groep 3 en 4 een hulpdier voor de tuinman moeten ontwerpen, kunnen daar de wonderlijkste resultaten uitkomen. Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder