Verkeersbordenset | 8-delig 522589

Algemeen

Een set met kunststof verkeersborden op staanders. De geleverde verkeerstekens kunnen gemakkelijk op de borden geplakt worden.

  • De borden hebben een hoogte van 67 cm.

U krijgt geleverd: Een set met 8 vekeersborden.Details

Met deze set verkeersborden kunnen de verkeersregels toegevoegd worden aan het parcour. Bepaal zelf wie voorrang heeft, waar er gestopt moet worden of waar er niet gestopt mag worden. Deze set geeft een extra leerzame dimensie aan het rijdend materiaal.

In het kort:

  • kunststof verkeersborden set
  • maak kennis met de verkeersregels
  • grote staanders van 67 cm hoog
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder