Baby activity plek | Groot 106014

Algemeen

Een mooie grote activityplek voor de allerkleinsten om de allereerste stapjes flink te oefenen en vooral veel plezier te hebben. Kruip, stap, klauter en glij over deze spannende activityplek. Twee tredes, een drempel om over te stappen, een venster om doorheen te klimmen en een grote ruimte (inclusief mat) om in te spelen of even lekker te rusten. Een plek om te spelen en te rusten. Voorzien van een balk waar de kinderen zichzelf aan op kunnen trekken. Formaat: 108 x 108 x 79 cm (l x b x h). Hoogste punt: 16 cm. Afmetingen van de bak: 100 x 50 cm. Diepte: 16 cm. Formaat mat: 100 x 50 cm. Doorsnede gaten: 6 en 8 cm.

Kinderen kunnen met drie stapjes het platform bereiken en weer zachtjes naar beneden glijden. Met verschillende openingen waar kinderen onderweg doorheen kunnen kijken, allemaal onder toezicht van een pedagogisch medewerker of volwassene. Formaat: 108 x 108 x 83 (l x b x h). Hoogste punt: 24 cm.

Inclusief de volgende matten:

  • Mat rechthoek groen 100 x 50 cm, 2x
  • Mat kwart cirkel blauw 108 cm, 1x
  • Mat rechthoek geel 100 x 90 cm, 1x

Wordt ongemonteerd geleverd.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder

Spelen met ballen, parachutes of balanceerringen, maar dan anders!

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Op zoek naar leuke spelactiviteiten voor in de opvang of voor in de gymzaal? Matthijs Jansen van De Spelles is met onze materialen aan de slag gegaan en heeft een aantal leuke spelsuggesties bedacht die net even anders zijn dan we gewend zijn. Benieuwd naar zijn spelsuggesties?
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder