Mindful kids 106008

Algemeen

Een grote tol met Mindfulness oefeningen. De beste manier om oefeningen voor ontspanning en zelfbewustzijn te doen in een spel. Dit spel is geschikt voor kinderen van 2 t/m 7 jaar.

Inhoud:

  • tol, 40 x 50 cm (Ø x l) 
  • 6 kunststof schijven
  • 1 handleiding

    U krijgt geleverd: Het spel Mindful Kids.


Details

De tol is de as van het spel. Door middel van de verschillende schijven oefenen kinderen ademhalingsoefeningen, ontspanning, meditatie, yoga, massages en mandala's. Naast het inspelen op nieuwe onderwijsbehoeften, wordt echte en interactieve spelervaring gecombineerd. Er zitten verwisselbare schijven bij om verschillende technieken en spelletjes uit te proberen die gericht zijn op het verbeteren van de geestelijke en lichamelijke gezondheid van kinderen. 

De bijgevoegde handleiding is in het Engels, maar deze is inmiddels ook in het Nederlands digitaal beschikbaar.

In het kort:

  • Mindfulness voor kinderen
  • diverse oefeningen
  • van 2 t/m 7 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder