StoryStarter | LEGO® Education | 45100 90448

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

StoryStarter stelt kinderen in staat om samen te werken en zelfgeschreven verhalen te maken, bouwen en produceren.

Inhoud:

  • Handleiding 
  • 1.144 LEGO elementen (personages, dieren, accessoires, basisblokken en bouwplaten) verpakt in een stevige opbergbox met 2 elementenlades, een stickerblad en een elementenoverzicht.
  • 1 basisset is voldoende voor 3 tot 5 leerlingen
  • leeftijd: vanaf 6 jaar

U krijgt geleverd: 1 set StoryStarter van LEGO® Education.

 Details

StoryStarter is het eerste LEGO Education product dat speciaal is ontwikkeld om te helpen bij het taalvaardigheidsonderwijs. Naast taalvaardigheid en letterkunde ontwikkelen kinderen all-round communicatievaardigheden. Door te werken in teams leren ze ook samen te werken en verbeteren ze hun sociale vaardigheden. Met behulp van de bouwplaten, steentjes en speciale elementen creëren de leerlingen hun verhaal scène voor scène en brengen ze hun ideeën tot leven. Na afloop kunnen ze de beelden van de gebouwde scènes importeren via de StoryVisualizer software (ook voor tablets) en hun verhaal weergeven in een verscheidenheid van visuele stijlen.

In het kort

  • stimuleert kinderen om zelf verhalen te bedenken en na te bouwen
  • naast taalvaardigheid en letterkunde ontwikkelen kinderen all-round communicatievaardigheden
  • vanaf 6 jaar
 

 

 

Kennis & inspiratie

Het vakantiehuis | Nieuwe uitdagingen van Ontdek het zelf!

Geschreven op donderdag 5 juli 2018

Er zijn vijf nieuwe uitdagingen voor Ontdek het zelf beschikbaar. Gebruik ze om in de laatste dagen voor de zomervakantie een prikkelende les te geven. Of download ze nu alvast voor het komend jaar.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

In levende lijve | Nieuwe uitdagingen van Ontdek Het Zelf

Geschreven op woensdag 4 april 2018

Als groep 3 en 4 een hulpdier voor de tuinman moeten ontwerpen, kunnen daar de wonderlijkste resultaten uitkomen. Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'.
Lees verder