Dienstverleners | LEGO® Education | 45010 | DUPLO® 90206

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Een uitgebreide set van LEGO DUPLO met allerlei verschillende figuren. De figuren vertegenwoordigen een mooie doorsnee van de huidige samenleving. De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

U krijgt geleverd: Een 21-delige LEGO DUPLO set met verschillende figuren.Details

Met deze actuele figuurtjes kunnen kinderen zich gemakkelijk een beeld vormen van geslacht, van leeftijd en van diverse maatschappelijke rollen. Elk figuurtje uit deze set stelt een persoon voor met een belangrijke rol in de samenleving. De set is representatief voor de moderne, multiculturele samenleving. Met LEGO DUPLO stenen kunnen leerprocessen spelenderwijs worden gestimuleerd. Dit didactisch materiaal is uitermate geschikt voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Deze set is uitstekend geschikt als aanvulling bij uw bestaande LEGO® DUPLO®-sets.

In het kort:

  • Lego Duplo
  • 20 onderdelen
  • aanvulset, maar ook zelfstandig te gebruiken
  • rollenspel
 

 

 

Kennis & inspiratie

Handen uit de mouwen en de kweektafel in met deze moestuintjesuitdagingen

Geschreven op donderdag 13 april 2017

Experimenteren met aarde en water? De wonderen der natuur ontdekken? Ga heel laagdrempelig met de kinderen aan de slag met onderzoekend en ontwerpend leren met de uitdagende lesbrieven van Ontdek het zelf. Deze maand weer vijf nieuwe lesbrieven rondom het toepasselijke thema moestuintjes.
Lees verder

Nieuwe media inzetten in de CKV-les

Geschreven op maandag 20 juni 2016

Nieuwe mediatools bevatten vaak een schat aan creatieve mogelijkheden. Dit maakt dat de kunst- en cultuurlessen zich uitstekend lenen voor de inzet van (nieuwe) media waardoor u uw leerlingen al doende mediawijzer maakt. De kunst is om het inzetten van media niet als doel op zich te zien, maar als een van de mogelijke middelen binnen de ontwerpcyclus.
Lees verder

SPECIAAL VOOR VO: catalogus & STEAM-magazine!

Geschreven op dinsdag 10 mei 2016

Vers van de pers: productcatalogus en glossy magazine! Dit jaar ontvangen de voortgezet onderwijs scholen in Nederland naast een nieuwe productcatalogus ook een cadeautje: het eerste STEAM-magazine. Een glossy magazine boordevol inspiratie, interviews, proefjes en producten over wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur.
Lees verder