Rekentrein | LEGO® DUPLO® | 45008 90189

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

De LEGO® DUPLO® rekentrein is een spannende en creatieve manier voor peuters en kleuters om op een intuïtieve manier met eenvoudige wiskunde te werken terwijl ze veel plezier beleven. De rekentrein is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder.

Inhoud:

  • 1 trein, 5 wagons en 23 rail elementen
  • 3 dubbelzijdig bedrukte opdrachtkaarten
  • online video met activiteiten gerelateerd aan de opdrachtkaarten

U krijgt geleverd: 1 LEGO DUPLO Rekentrein verpakt in een stevige kartonnen doos.Details

Met deze LEGO DUPLO rekentrein spelenderwijs met rekenen aan de slag. Zowel getalbegrip als hoeveelheden komen hierbij speels aan bod.

Samen leren ze rekenen en tellen terwijl ze de kraan gebruiken om stenen in en uit de vrolijk gekleurde trein te laden. De figuren en de vracht en accessoires moedigen hen aan om verschillende functies en scenario's rondom het thema van de spoorwegen na te spelen.

In het kort:

  • LEGO DUPLO
  • de eerste kennismaking met rekenen
  • vanaf 2 jaar
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder