Rekentrein | LEGO® DUPLO® | 45008 90189

Algemeen

De LEGO® DUPLO® rekentrein is een spannende en creatieve manier voor peuters en kleuters om op een intuïtieve manier met eenvoudige wiskunde te werken terwijl ze veel plezier beleven. De rekentrein is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder.

Inhoud:

  • 1 trein, 5 wagons en 23 rail elementen
  • 3 dubbelzijdig bedrukte opdrachtkaarten
  • online video met activiteiten gerelateerd aan de opdrachtkaarten

U krijgt geleverd: 1 LEGO DUPLO Rekentrein verpakt in een stevige kartonnen doos.Details

Met deze LEGO DUPLO rekentrein spelenderwijs met rekenen aan de slag. Zowel getalbegrip als hoeveelheden komen hierbij speels aan bod.

Samen leren ze rekenen en tellen terwijl ze de kraan gebruiken om stenen in en uit de vrolijk gekleurde trein te laden. De figuren en de vracht en accessoires moedigen hen aan om verschillende functies en scenario's rondom het thema van de spoorwegen na te spelen.

In het kort:

  • LEGO DUPLO
  • de eerste kennismaking met rekenen
  • vanaf 2 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder

Spelen met ballen, parachutes of balanceerringen, maar dan anders!

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Op zoek naar leuke spelactiviteiten voor in de opvang of voor in de gymzaal? Matthijs Jansen van De Spelles is met onze materialen aan de slag gegaan en heeft een aantal leuke spelsuggesties bedacht die net even anders zijn dan we gewend zijn. Benieuwd naar zijn spelsuggesties?
Lees verder