Super Stad | LEGO® Education | 9230 | DUPLO® 90046

Algemeen

Uitgebreide set van LEGO® Education DUPLO® met allerlei verschillende onderdelen om bouwwerken met het thema "stad" te maken. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

U krijgt geleverd: De set 9230 van LEGO Education DUPLO met 212 onderdelen.Details

Deze DUPLO® set moedigt de kinderen aan de grenzen van hun verbeelding te verplaatsen door leuke stedelijke milieus te bouwen waarmee zij hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Inclusief speciale elementen als ramen, versierde stenen, een auto en figuren. Dese set is geschikt voor groepjes van 2 tot 4 kinderen. Ideaal voor de inrichting van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

In het kort:

  • bouw een stad met DUPLO
  • stimuleert expressief taalgebruk en samenwerken
  • bevordert de verbeeldingskracht
  • vanaf 18 maanden
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder

Spelen met ballen, parachutes of balanceerringen, maar dan anders!

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Op zoek naar leuke spelactiviteiten voor in de opvang of voor in de gymzaal? Matthijs Jansen van De Spelles is met onze materialen aan de slag gegaan en heeft een aantal leuke spelsuggesties bedacht die net even anders zijn dan we gewend zijn. Benieuwd naar zijn spelsuggesties?
Lees verder