Super Stad | LEGO® Education | 9230 | DUPLO® 90046

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Bekijk hier meer artikelen uit dezelfde categorie.
Algemeen

Uitgebreide set van LEGO® Education DUPLO® met allerlei verschillende onderdelen om bouwwerken met het thema "stad" te maken. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

U krijgt geleverd: De set 9230 van LEGO Education DUPLO met 212 onderdelen.Details

Deze DUPLO® set moedigt de kinderen aan de grenzen van hun verbeelding te verplaatsen door leuke stedelijke milieus te bouwen waarmee zij hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Inclusief speciale elementen als ramen, versierde stenen, een auto en figuren. Dese set is geschikt voor groepjes van 2 tot 4 kinderen. Ideaal voor de inrichting van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

In het kort:

  • bouw een stad met DUPLO
  • stimuleert expressief taalgebruk en samenwerken
  • bevordert de verbeeldingskracht
  • vanaf 18 maanden
 

 

 

Kennis & inspiratie

Handen uit de mouwen en de kweektafel in met deze moestuintjesuitdagingen

Geschreven op donderdag 13 april 2017

Experimenteren met aarde en water? De wonderen der natuur ontdekken? Ga heel laagdrempelig met de kinderen aan de slag met onderzoekend en ontwerpend leren met de uitdagende lesbrieven van Ontdek het zelf. Deze maand weer vijf nieuwe lesbrieven rondom het toepasselijke thema moestuintjes.
Lees verder

Nieuwe media inzetten in de CKV-les

Geschreven op maandag 20 juni 2016

Nieuwe mediatools bevatten vaak een schat aan creatieve mogelijkheden. Dit maakt dat de kunst- en cultuurlessen zich uitstekend lenen voor de inzet van (nieuwe) media waardoor u uw leerlingen al doende mediawijzer maakt. De kunst is om het inzetten van media niet als doel op zich te zien, maar als een van de mogelijke middelen binnen de ontwerpcyclus.
Lees verder

SPECIAAL VOOR VO: catalogus & STEAM-magazine!

Geschreven op dinsdag 10 mei 2016

Vers van de pers: productcatalogus en glossy magazine! Dit jaar ontvangen de voortgezet onderwijs scholen in Nederland naast een nieuwe productcatalogus ook een cadeautje: het eerste STEAM-magazine. Een glossy magazine boordevol inspiratie, interviews, proefjes en producten over wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur.
Lees verder