Swinxs | Schoolpakket 38169

Algemeen

Swinxs schoolpakket met naast de bekende bewegingsspellen, nu ook diverse educatieve games zoals reken-, taal- en topospellen.
Inhoud:
Swinxs console, USB kabel, adapter, 10 polsbandjes, spelkaarten starterspakket, handleiding, Swinxs tas.Details

Swinxs is een spelletjes console voor actieve spelletjes die je binnen en buiten kunt spelen. Het unieke XS-polsbandje geeft je toegang tot een wereld waar je spelletjes speelt, muziek luistert en spannende avonturen beleeft. De Swinxs console praat, herkent, moedigt aan en legt spelletjes uit.
Verbind de Swinxs aan de computer om nieuwe spelletjes te downloaden of scores bij te houden op je eigen Swinxs pagina.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Recensie Magnetisch, ja of nee

Geschreven op dinsdag 18 oktober 2016

Op zoek naar een leuke manier om het begrip magnetisme mee te ervaren? Met 'Magnetisch, ja of nee' testen kinderen of zelf gekozen voorwerpen wel of niet magnetisch zijn. Lees hier de recensie.
Lees verder