Hekpuzzel Uil | 400 blokken 38062

Algemeen

Hekpuzzel uil. Inhoud: 400 blokken. Formaat: 95 x 125 cm (b x h).

De Urban Puzzel bestaat uit kleurrijke herbruikbare plastic blokken van 5 x 5 cm die in de meest voorkomende hekwerken kunnen worden geplaatst. Een saai hek wordt een creatieve eyecatcher! Kinderen ontwerpen een afbeelding op het bijgeleverde tekenvel en maken deze na met de Urban puzzelstukken. Een patroon van internet downloaden of het logo van de school namaken kan natuurlijk ook. Wordt geleverd in een stevige doos.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Recensie Magnetisch, ja of nee

Geschreven op dinsdag 18 oktober 2016

Op zoek naar een leuke manier om het begrip magnetisme mee te ervaren? Met 'Magnetisch, ja of nee' testen kinderen of zelf gekozen voorwerpen wel of niet magnetisch zijn. Lees hier de recensie.
Lees verder