Pop it fidget | Bubble | Octagon 35374

Algemeen

De Pop it fidget bubble stimuleert de sensomotorische ontwikkeling.

  • materiaal: siliconen
  • kleur: assorti kleuren
  • formaat: 12 x 12 cm.

U krijgt geleverd: Pop it fidget Bubble | Octagon.Details

Pop it fidget kun je in je eentje gebruiken als fidgetspel, of met zijn tweeën spelen als strategisch spelletje. De spelers drukken om de beurt een willekeurig aantal aan elkaar verbonden bubbels in op één rij. Wie de laatste bubbel ‘popt’, verliest. Alle bubbels ingedrukt? Draai de popper om en begin opnieuw. Eindeloos herbruikbaar en makkelijk schoon te maken met water. Spelen met Pop It Fidget Bubble stimuleert: de sensomotorische ontwikkelingde oog-handcoördinatiecognitieve ontwikkeling (bij spelvorm). Spelen met de Pop It Fidget Bubble kan ook helpen bij het afleren van duimzuigen en nagelbijten. Kinderen kunnen er eindeloos lang mee bezig zijn, waardoor de vingers afgeleid zijn en niet naar de mond gaan. Deze achthoekige Pop It Fidget Bubble wordt geleverd in een willekeurige kleur.

In het kort:

  • stimuleert sensomotorische ontwikkeling
  • assorti kleuren
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder