ACTIE: Strawbees | STEAM School Kit 22973

Algemeen

Strawbees is een constructiesysteem ontwikkeld in Zweden. De kit bestaat uit kleine verbindingen “Strawbees” die het mogelijk maken om rietjes en/of karton met elkaar te verbinden. Op deze manier kunnen er allerlei constructies gebouwd worden, varierend van klein tot groot.

Inhoud:

  • 2560 Strawbees
  • 1500 constructierietjes (in 6 kleuren)
  • Kaartenset 'Creativity'

U krijgt geleverd: 1 pakket Strawbees STEAM school kit met 4060 onderdelen. Details

Van het bouwen van simpele, geometrische vormen tot complexe, mechanische bouwwerken, Strawbees heeft alle elementen van STEAM in huis. Het meegeleverde boek, de connectors, het leerplatform en de inspirerende video’s ondersteunen zowel de kinderen als de leerkracht in het leerproces. De schoolset bevat genoeg onderdelen om met 30 kinderen tegelijk, op hun eigen niveau, aan de slag te gaan.

In het kort

  • lowtech constructiemateriaal
  • bevat genoeg onderdelen om met 30 kinderen tegelijk aan de slag te gaan
  • geschikt voor het maken van simpele constructies tot complexe, meganische bouwwerken
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Het vakantiehuis | Nieuwe uitdagingen van Ontdek het zelf!

Geschreven op donderdag 5 juli 2018

Er zijn vijf nieuwe uitdagingen voor Ontdek het zelf beschikbaar. Gebruik ze om in de laatste dagen voor de zomervakantie een prikkelende les te geven. Of download ze nu alvast voor het komend jaar.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

In levende lijve | Nieuwe uitdagingen van Ontdek Het Zelf

Geschreven op woensdag 4 april 2018

Als groep 3 en 4 een hulpdier voor de tuinman moeten ontwerpen, kunnen daar de wonderlijkste resultaten uitkomen. Via onderzoekend en ontwerpend leren gaan leerlingen betekenisvol aan de slag met uiteenlopende onderwerpen. De nieuwe serie uitdagingen van Ontdek het zelf heeft als thema 'In levende lijve'.
Lees verder