Motoriek wandbord 22916

Algemeen

Met dit wandbord wordt middels een perfecte combinatie van techiek en motoriek de kennis van oorzaak gevolg gestimuleerd. Het wandbord werkt op 3 AAA-batterijen (deze worden niet standaard meegeleverd).

  • afmeting: 80 x 25 x 4 cm (l x h x d)
  • materiaal: hout
  • leeftijd: vanaf 10 maanden

U krijgt geleverd: 1 motoriek wandbord.Details

Druk, draai, trek, schuif of schakel om en zie dat het lampje begint te branden. Oorzaak gevolg kan niet op een leukere manier uitgelegd worden.

In het kort:

  • bevordert kennis van oorzaak gevolg
  • perfecte combinatie van techniek en motoriek
  • vanaf 10 maanden

 

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder