Boor en ontwerp 22900

Onze excuses, dit product is niet meer leverbaar.
Wellicht hebben we een vergelijkbaar product in onze webshop.
Algemeen

Door bouten te boren in het werkbord, maken kinderen de prachtigste ontwerpen. Met de bijgeleverde activiteitenkaarten worden de kinderen een eind op weg geholpen, maar ook zonder de kaarten kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten. In de boormachines en schroevendraaiers moeten elk 3 AA batterijen (021.903) welke niet zijn inbegrepen. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Inhoud:

  • 4 werkborden
  • 2 boormachines
  • 2 schroevendraaiers
  • 12 boorbitjes
  • 400 bouten
  • 10 dubbelzijdige activiteitenkaarten  
 

 

 

Kennis & inspiratie

Handen uit de mouwen en de kweektafel in met deze moestuintjesuitdagingen

Geschreven op donderdag 13 april 2017

Experimenteren met aarde en water? De wonderen der natuur ontdekken? Ga heel laagdrempelig met de kinderen aan de slag met onderzoekend en ontwerpend leren met de uitdagende lesbrieven van Ontdek het zelf. Deze maand weer vijf nieuwe lesbrieven rondom het toepasselijke thema moestuintjes.
Lees verder

Nieuwe media inzetten in de CKV-les

Geschreven op maandag 20 juni 2016

Nieuwe mediatools bevatten vaak een schat aan creatieve mogelijkheden. Dit maakt dat de kunst- en cultuurlessen zich uitstekend lenen voor de inzet van (nieuwe) media waardoor u uw leerlingen al doende mediawijzer maakt. De kunst is om het inzetten van media niet als doel op zich te zien, maar als een van de mogelijke middelen binnen de ontwerpcyclus.
Lees verder

Uitbreiding assortiment: ruim 13.000 nieuwe producten!

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

We hebben ons aanbod materialen voor techniek, handvaardigheid, tekenen, CKV en beeldende vorming onder de loep genomen en flink uitgebreid. We voegden ruim 12.000 nieuwe vakgereedschappen en 1.500 nieuwe creatieve materialen toe. Ook nieuw: de STEAM-productlijn.
Lees verder