Weerstation | Alecto | WS-150 13007

Algemeen

Weerstation binnen- en buitentemperatuur lokaal van Alecto.

U krijgt geleverd: 1 weerstation excl. batterijen.

 

 Details

De WS-150 is een eenvoudig weerstation en geschikt voor elke ruimte. De WS-150 werkt namelijk op batterijen. Dat maakt dat je hem ook kunt gebruiken in een ruimte waar geen stopcontact in de buurt is. Via een verbinding met de buitensensor, haalt de WS-150 altijd de meest actuele temperatuurdata voor je op. En ook handig: de WS-150 geeft ook de laagste en hoogste meting weer, zodat je altijd kan zien hoe warm of koud het afgelopen dag en nacht was. De WS-150 geeft niet alleen de temperaturen buiten aan, maar meet ook het binnenklimaat. Met een simpele druk op de knop tover je zo de binnentemperatuur en de luchtvochtigheid van de ruimte waar je bent op het scherm.  

In het kort:

  • meet binnentemperatuur
  • meet luchtvochtigheid binnen
  • geeft de laagste en hoogste temperatuurmeting weer
  • werkt met een vaste buitensensor, voor nauwkeurige metingen
  • werkt op batterijen (2x AAA exclusief)
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder