Vario kast 40 Kids-F | Berken / wit 5034

Algemeen

Open Variokast 40 op zwenkwielen, voorzien van links 10 laden 7 cm, rechts 5 laden 15 cm en in het midden 2 legplanken. Kleur laden naar keuze. Ombouw berken, interieur en achterwand wit. Afmeting: 97 x 138 x 50 cm (h x b x d).Details

Alle Vario kasten zijn voorzien van een robuust onderframe en zware dubbele zwenkwielen. De kasten zijn in diverse breedtes en 2 verschillende hoogtes leverbaar (97 en 129 cm). Er zijn verscheidene standaardkasten leverbaar, maar de kasten zijn ook zelf in te delen met legplanken, tussenpanelen en kunststof laden in verschillende dieptes en kleuren.
Standaard worden de compleet ingedeelde kasten inclusief kunststof laden en geleiders, legplanken, tussenpanelen en waar mogelijk schuifdeuren geleverd.
Gemaakt van een berken ombouw en berken interieur OF berken ombouw en wit interieur. Witte geplastificeerde MDF achterwand.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Oog voor detail | Meubilairspecial voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Succesvol inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Verrassende, innovatieve of juist old school oplossingen kunnen uw inrichting een flinke boost geven. Ontdek hoe minimale aanpassingen en details in bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze, verlichting en wandbekleding heel wat kunnen doen met een ruimte met deze voorbeelden uit onze nieuwste meubilairspecial.
Lees verder

Uitbreiding assortiment: ruim 13.000 nieuwe producten!

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

We hebben ons aanbod materialen voor techniek, handvaardigheid, tekenen, CKV en beeldende vorming onder de loep genomen en flink uitgebreid. We voegden ruim 12.000 nieuwe vakgereedschappen en 1.500 nieuwe creatieve materialen toe. Ook nieuw: de STEAM-productlijn.
Lees verder