Nieuws

 • Rekenhandboek
  Het Rekenhandboek

  Een boek met meer dan 100 pagina's vol additionele materialen voor het verrijken van de rekenactiviteiten. Het Rekenhandboek biedt een compleet overzicht van alle rekenmaterialen die naast de methode ingezet kunnen worden.

 • noordhoff
  Gratis Oekraïens lesmateriaal voor vluchtelingenkinderen

  Zijn er bij jouw school Oekraïense vluchtelingen? Er is voor hen gratis lesmateriaal in hun eigen taal beschikbaar! Scholen, leerlingen en ouders kunnen gratis digitale exemplaren downloaden van meer dan 160 Oekraïense boeken voor basis- en voortgezet onderwijs.

 • ko box
  De gloednieuwe boekenbox: Thuis in de kinderopvang

  Een set van vijf bestel- en inspiratieboeken met alles over inrichten, organiseren en faciliteren, knutselen, spelen en bewegen en ontwikkelen en ontdekken.

 • jaarkalander
  Jaarkalender 2023-2024 | gratis download

  Begin het nieuwe schooljaar goed met de splinternieuwe jaarkalender. Een beschrijfbare kalender met hierop alle vakanties, feest- en bijzondere dagen én waar jij met je team speciale dagen en momenten op kunt vermelden. Dit jaar is de kalender beschikbaar als handige download.

 • brochure steam
  Brochure ’Aan de slag met STEAM’ al gezien?

  Vol informatie, inspiratie en praktische handvatten. In deze brochure bieden we je niet alleen informatieve, maar ook praktische handvatten om met STEAM aan de slag te gaan in de praktijk: denken, doen, delen in de Makerspace. Met deze brochure hebben we ook twee STEAM challengekaarten meegestuurd als voorproefje op de complete kaartenbak.

 • leesboek
  Het Leesboek 2021-2022

  Goed leren lezen is in de 21e eeuw belangrijker dan ooit. Het is van invloed op de schoolloopbaan, de werkomgeving en het levensgeluk. Het stimuleren van leessucces is dus van groot belang. Dit Leesboek kan je hierbij helpen. Bouw samen aan vaardigheden en kennis vanuit samenhangend en breed leesonderwijs.

 • creatief en kantoor
  Themaboeken speciaal voor het voortgezet

  Meer dan 650 pagina's aan inspiratie, informatie en materialen verdeeld over vier thema's. Met gepaste trots presenteren we u de gloednieuwe themaboekenset van Heutink voortgezet.

 • Estafette uitprobeerweek
  Estafette editie 3 uitproberen

  Vraag het gratis uitprobeerpakket aan en ervaar hoe Estafette leerlingen aan het lezen krijgt én houdt.

 • checkboek
  Alles op een rijtje met het Checkboek kleuteraanbod

  Jonge kinderen staan te popelen om te leren maar beheersen nog niet altijd de juiste vaardigheden om op een schoolse manier te ontwikkelen. Spelen kunnen ze als geen ander! Hoe zorg je dat spelen een beredeneerd kleuteraanbod voor ervaren en leren wordt? Door hoeken, ontwikkelingsmateriaal en ontwikkelingslijnen op elkaar af te stemmen.

 • luchtkwaliteit
  Maak luchtkwaliteit inzichtelijk

  Eenvoudig het binnenklimaat meten met de Smartsensor van AirTeq. Volgens onderzoek van de overheid is het binnenklimaat van Nederlandse scholen en opvangcentra vaak niet optimaal. Meer dan 70% van de basisscholen en middelbare scholen hebben een te hoog CO2-gehalte in hun klaslokalen.