• taalboek
  Het Taalboek

  Taal en leren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wat je in de wereld ook doet en tegenkomt, het gebeurt met taal. Een goede taalvaardigheid is in de 21e eeuw belangrijker dan ooit. In dit Taalboek vind je naast alle taalmethodes ook ontwikkelingsmateriaal, spelmateriaal en oefenmateriaal voor nog meer taalkracht.

 • jaarkalander
  Jaarkalender 2023-2024 | gratis download

  Begin het nieuwe schooljaar goed met de splinternieuwe jaarkalender. Een beschrijfbare kalender met hierop alle vakanties, feest- en bijzondere dagen én waar jij met je team speciale dagen en momenten op kunt vermelden.

 • leesboek
  Het Leesboek

  Goed leren lezen is in de 21e eeuw belangrijker dan ooit. Het is van invloed op de schoolloopbaan, de werkomgeving en het levensgeluk. Het stimuleren van leessucces is dus van groot belang. Dit bewaarexemplaar kan je hierbij helpen. Van methodes, leesboeken en aanvullend materiaal tot een complete leesomgeving. Je vindt het in dit boek!

Nieuws

 • Rekenhandboek
  Het Rekenhandboek

  Een boek met meer dan 100 pagina's vol additionele materialen voor het verrijken van de rekenactiviteiten. Het Rekenhandboek biedt een compleet overzicht van alle rekenmaterialen die naast de methode ingezet kunnen worden.

 • noordhoff
  Gratis Oekraïens lesmateriaal voor vluchtelingenkinderen

  Zijn er bij jouw school Oekraïense vluchtelingen? Er is voor hen gratis lesmateriaal in hun eigen taal beschikbaar! Scholen, leerlingen en ouders kunnen gratis digitale exemplaren downloaden van meer dan 160 Oekraïense boeken voor basis- en voortgezet onderwijs.

 • ko box
  De gloednieuwe boekenbox: Thuis in de kinderopvang

  Een set van vijf bestel- en inspiratieboeken met alles over inrichten, organiseren en faciliteren, knutselen, spelen en bewegen en ontwikkelen en ontdekken.

 • creatief en kantoor
  Themaboeken speciaal voor het voortgezet

  Meer dan 650 pagina's aan inspiratie, informatie en materialen verdeeld over vier thema's. Met gepaste trots presenteren we u de gloednieuwe themaboekenset van Heutink voortgezet.

 • checkboek
  Alles op een rijtje met het Checkboek kleuteraanbod

  Jonge kinderen staan te popelen om te leren maar beheersen nog niet altijd de juiste vaardigheden om op een schoolse manier te ontwikkelen. Spelen kunnen ze als geen ander! Hoe zorg je dat spelen een beredeneerd kleuteraanbod voor ervaren en leren wordt? Door hoeken, ontwikkelingsmateriaal en ontwikkelingslijnen op elkaar af te stemmen.

 • luchtkwaliteit
  Maak luchtkwaliteit inzichtelijk

  Eenvoudig het binnenklimaat meten met de Smartsensor van AirTeq. Volgens onderzoek van de overheid is het binnenklimaat van Nederlandse scholen en opvangcentra vaak niet optimaal. Meer dan 70% van de basisscholen en middelbare scholen hebben een te hoog CO2-gehalte in hun klaslokalen.